magyar |  english

  
   Átlépés a gyengénlátók részére 


Csatlakozzon Facebook-on

Hírek
Védett Táncterek

A képzés résztvevői 14 önként jelentkezett szülő volt, akik valamennyien a Riadólánc Gyermekeink Biztonságos Szórakozásáért Egyesület alapító vagy pártoló tagjai. A szülők civil kezdeményezése az ismertté vált januári West Balkán tragédia után indult el, a Kék Pont pedig az Egyesület a Kulturált és Biztonságos Szórakoztatásért együttműködő partnerén keresztül került kapcsolatba velük.

Az intenzív képzés során a jelentkezők előadásokat hallottak a drog- és alkoholfogyasztási trendek hazai és nemzetközi alakulásáról, a partikultúra sajtosságairól és a Kék Pont Party Service szolgáltatásáról, illetve a szülő-gyermek kapcsolat és a drogfogyasztás kialakulásának összefüggéseiről. A képzés egyéb részeiben a hallott szakmai információk közös feldolgozására törekedtünk, egymás motivációinak és tapasztalatainak megismerésén keresztül, a csoporttitok szabályainak betartásával.

A résztvevők kivétel nélkül minden előadást nagyon hasznosnak ítéltek meg, kiváló visszajelzéseket adtak, mégis, a legnagyobb sikert kétségkívül a Party Service program szemléletének és működési modelljének bemutatása aratta.


Részletes beszámoló a képzés tapasztalatairól a Kékpont blogján és a képzésről készült videó itt látható.