magyar |  english

  
   Átlépés a gyengénlátók részére 


Csatlakozzon Facebook-on

1%

Kérjük, támogassa adójának 1%-ával a Magyar Drogprevenciós és Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetségét!

A személyi jövedelemadóról szóló törvény mindenkinek jogot ad arra, hogy a befizetendő adó egy részéről maga rendelkezzen: felajánlhassa közcélokra, a törvényben megjelölt kedvezményezettek (alapítvány, társadalmi szervezet vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap) részére. Amennyiben Ön és/vagy családtagja, ismerőse, munkatársa még nem kötelezte el magát, a Magyar Drogprevenciós és Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetsége örömmel fogadná, ha adója 1%-ával támogatná a MADÁSZSZ munkáját.

Abban az esetben, ha Ön és/vagy családtagja, ismerőse, munkatársa úgy dönt, hogy személyi jövedelemadója 1%-át a MADÁSZSZ-nak juttatja, kérjük, adóbevallása megfelelő rovataiban tüntesse fel a „Magyar Drogprevenciós és Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetsége” nevet, illetve a 18185009-1-42 adószámot. Amennyiben titkosan kíván adója 1%-áról rendelkezni, a kitöltött nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány mérető borítékba, amelyen feltüntette a nevét, a lakcímét, és az adóazonosító jelét.

Ha Önnek a munkáltatója készíti el adóbevallását, akkor a lezárt borítékba helyezett nyilatkozatot munkáltatójának adja át, aki azt az elszámolásáról szóló adatszolgáltatással együtt továbbítja az adóhivatalnak.

1%-kal kapcsolatos további információ megtekinthető itt.

Előre is köszönjük közreműködését és támogatását!