magyar |  englishCsatlakozzon Facebook-on

Hírek
Ismerjük-e és értjük-e egymást eléggé? drogszakmai diskurzus


A tervezett konferencia két részből áll. Első felében a MADÁSZSZ „Dro§osultság – egy kirekesztett társadalmi csoport kirekesztett segítőinek érdekképviselete” elnevezésű, NCTA (azonosító: 2013-4196-M1) projekt keretében összeállított, szervezeti „jó gyakorlatokat” tartalmazó esettanulmány kötet kerül bemutatásra. A kötetben arra kerestünk válaszokat, hogy civil szakemberekként miként lehetünk a „változás ügynökei” ? A szakmai találkozó második részében kíváncsiak leszünk arra, hogy a kormányzat most hogy látja, vajon milyen módon erősödött a felépülés – központú szemlélet Magyarországon, a. „Tiszta tudat, józanság, küzdelem a kábítószer-bűnözés ellen” Nemzeti Drogellenes Stratégia 2013-2020 c. dokumentum országgyűlési elfogadása óta és mit várhatunk e tekintetben a 2015 novemberében elfogadott szakpolitikai/cselekvési programtól?  Mit gondolnak a felépülési-központú szemlélet hazai értelmezéseiről és gyakorlati megvalósításairól a hazai szakemberek? 


„Ismerjük-e és értjük-e egymást eléggé?” drogszakmai diskurzusra hívja a szakembereket a Magyar Drogprevenciós és Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetsége, a Kábítószerügyi Civil Koordinációs Testület, valamint az ELTE PPK, 2016. január 21-én, csütörtökön.


Helyszín: ELTE PPK Kazinczy utcai épületének Aulája
1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. 


További információk és program ezen a linken. A konferencia ingyenes, de regisztrációhoz kötött ezen a linken, legkésőbb január 14-ig.