magyar |  englishCsatlakozzon Facebook-on

Hírek
Békæpipa:Szakmai béke vagy tartós víz alatti élet...?


 


 


 


 


 


 


A Magyar Addiktológiai Társaság, a Magyar Drogterápiás Intézetek Szövetség, az Ártalomcsökkentők Szakmai Egyesülete, valamint a Magyar Drogprevenciós és Ártalomcsökkentő Szervezetek Szövetsége az utóbbi két évben nagy érdeklődés mellett megrendezett civil fórumok folytatásaként Békæpipa: Szakmai béke vagy tartós víz alatti élet, avagy lesz-e együttműködés a területen?”-címmel találkozóra várja a kábítószerügy területén dolgozó szakembereket, civil szervezeteket.


Az előzetes programot a mellékletben olvashatja.


A RENDEZVÉNY IDŐPONTJA: 2013. május 7. 10:00 ÓRA.


HELYSZÍNE idén is: TÖLÖSI KONFERENCIA KÖZPONT - MAGYAR TELEKOM SZÉKHÁZ (BUDAPEST, I. KER. KRISZTINA KRT. 55, A VÉRMEZŐVEL SZEMBEN)


Nagyon fontos, hogy a részvétel a  területen dolgozó szakemberek előtt nyitott és ingyenes, de a regisztráció kötelező! Kérjük, hogy a mellékelt regisztrációs lapot április 30-ig küldje el  erre a címre: , intézményi/szervezeti megjelöléssel együtt! Levelében tüntesse fel, hogy igényt tart-e szendvics ebédre! Meghívó részletes programmalitt, regisztrációs lapitt. A rendezvényt a Magyar Telekom támogatja.