magyar |  englishCsatlakozzon Facebook-on

Hírek
Csatlakoztunk!

Területünkről három civil ernyőszervezet is csatlakozott a Humán Platform kezdeményezéshez, az Ártalomcsökkentők Szakmai Egyesülete (ÁSZ), a Magyar Addiktológiai Társaság (MAT) és a MADÁSZSZ is, mivel olyan politikai pártoktól független, civil kezdeményezésről van szó, amely megszólítja a szociális szakmában érintetteket is, és a szolidaritás, az összefogás értékeit erősíti.


"A Humán Platform a kulturális, oktatási, szociális és egészségügyi szféra együttműködése, a szakmai képviselet és érdekérvényesítés érdekében, a magyar társadalom megújulásáért. A kultúra, az oktatás, a szociális és egészségügyi ellátás területén dolgozók oroszlánrészt vállalnak a társadalom működtetésében, az életminőség javításában, a társadalmi felemelkedés előmozdításában. Az alapító szervezetek a Humán Platformot azért hozták létre, hogy felismertessük a közvéleménnyel a szféra jelentőségét és közös erővel próbáljuk kiharcolni szakmai működésünk feltételeinek javítását."forrás: www.


A Humán Platform december 17-én, délután 5 órára demonstrációt szervez Budapesten, az Emberi Erőforrások Minisztériuma elé, Szalay utca 10-14.


További információk itt. Ferge Zsuzsa szociológus videó- üzenete megtekinthető  itt.