magyar |  englishCsatlakozzon Facebook-on

Hírek
Ártalomcsökkentés: a felépülés első lépcsőfoka.(Limitált részvételi lehetőség!)

A Társaság a Szabadságjogokért szakmai konferenciát szervez a következő címmel: 
Ártalomcsökkentés: a felépülés első lépcsőfoka


A magyar kormány saját állítása szerint „az elmúlt hat évben szakított a tűcserékkel, és inkább a felépülés-központúság felé indította el a drogmegelőzési politikáját”. A vonatkozó szakirodalom azonban egyértelművé teszi, hogy a tűcsere és más ártalomcsökkentő szolgáltatások alapvető fontossággal bírnak a felépülés-központú megközelítés modelljében és mellőzésükkel a szerhasználók jelentős hányada nem juthat el a felépülésig - írják a szervezők.


 A TASZ konferenciáján szakemberek előadásain keresztül ismerhetjük meg az ártalomcsökkentés nemzetközi jó gyakorlatait, a terület hazai képviselőit érintő kihívásokat, valamint felépült szerhasználók beszámolóiból alkothatunk képet e szolgáltatások felépülésben játszott szerepéről. Helyszín: Benczúr Hotel, I. terem. Cím: Budapest, Benczúr u. 35, 1068


Időpont: 2016. december 5.


A konferencia végleges programja itt látható.


Az eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.


Részvételi szándékát a  címre küldött emaillel jelezze, tárgyban „Ártalomcsökkentő Konferencia” szöveggel legkésőbb november 28-ig. A limitált férőhelyek miatt javasoljuk a mielőbbi regisztrációt és kérjük azt is jelezze számunkra, ha a regisztrációja ellenére mégsem tud részt venni az eseményen.