magyar |  englishCsatlakozzon Facebook-on

Hírek
Meghívó a Tisztább kép projekt eredményeinek bemutatására


A Kábítószer és Kábítószer-függőség Európai Megfigyelőközpontja (EMCDDA) által életre hívott korai jelzőrendszer részeként indított modellprogramot az Ökumenikus Segélyszervezet 2015-ben.


A „Tisztább kép” projektet az Európai Bizottság „Bűnmegelőzési és bűnözés elleni harc” keretprogramja (ISEC) finanszírozta.


A program során az ország hat városában, húsz hónapon keresztül több mint 35 000 db fecskendőt és egyéb droghulladékot gyűjtöttünk és küldtünk laboratóriumi vizsgálatra, azért hogy - elsősorban a dizájner drogok tekintetében - pontos képet kaphassunk az intravénás droghasználók által használt anyagokról. Az eredmények bemutatására és a program záró szakmai konferenciájára 2016. december 13-án Budapesten a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban kerül sor, 10-15 óra között, hazai és külföldi előadók részvételével, melyre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt. A rendezvény részletes programja még egyeztetés alatt van, várhatóan a napokban tudják kiküldeni a végleges napirendet és a regisztrációs lapokat. Addig is, kapcsolat:


Ökumenikus Segélyszervezet


Szociális és Fejlesztő Központ Debrecen


H-4024 Debrecen, Rákóczi u. 7.


 │ Skype: figeczkitamas


www.segelyszervezet.hu